ŞIRNAK / ULUDERE - İstikbal İmam Hatip Ortaokulu

May

YAZAR BULUŞMALARI KAPSAMINDA SAYIN GÜLTEN DAYIOĞLU İLE ZOOMÜZERİNDEN TOPLANTI YAPILDI.

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi.

Nis

Türkçe öğretmenimiz Eren Özçelik  koordinatörlüğünde Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında en az yedi kitap okuma takımı kuruldu.

Nis

Okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutuluyor.Öğrencilerimizin gerekli araştırmaları  yapabilmesi için internete erişimleri sağlanıyor. Öğretmenlerimiz tarafından soru çözümleri yapılıyor.

Nis

Okulumuzda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışılması için okul disiplin kurulu tarafından toplantı yapılarak çözüm önerileri sunuldu.

Nis

Okulumuzda sınıf rehber öğretmenlerimiz öncülüğünde öğrencilerin ilgi, tercih ve yetenekleri, ruhsal ve fiziksel gelişimleri dikkate alınarak çok yönlü ve etkin rehberlik hizmetleri yürütüldü. Motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma broşürleri hazırlanarak; tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtıldı, motivasyon videoları paylaşıldı.

Kas

Öğrencilerimizin gelişimini takip etmek ve yönlendirmek üzere başlattığımız danışman öğretmen toplantıları devam etmektedir.